Info

Young Pride Breda is er voor alle LHBTQIA+ jongeren in Breda. Kom een keertje naar één van onze evenementen of naar de hangout om de week op de oneven dinsdagavonden.

Met evenementen doen we iets bijzonders. Bijvoorbeeld praten over onze gevoelens, een kledingruil houden, een themafeestje geven of picknicken. Of iets heel anders (wat jij hebt bedacht?).

Bij de hangout kun je gewoon chillen en mensen ontmoeten. Misschien een spelletje doen. Voor hangouts hoef je je niet aan te melden. Er is geen druk, kom gewoon een keertje langs.

We hopen hiermee dat LHBTQIA+ jongeren een veilige plek hebben waar ze heen kunnen (bij ons!) met mensen die ze respecteren zoals ze zijn (wij!) en ook dat deze doelgroep een beetje zichtbaarder wordt in Breda.

Onze leden noemen we Rupsen, omdat zij zich aan het ontwikkelen zijn en een mooie en kleurrijke toekomst tegemoet gaan 🐛.

Stuur gerust een mailtje naar youngpridebreda@gmail.com of kijk op onze Facebook of Instagram. Of kom gewoon langs, kijk maar tussen onze evenementen of er iets leuks voor jou tussen staat. Als je zelf iets wilt organiseren kunnen we daar ook altijd naar kijken.

Uitspraken van Rupsen

‘Hier voel ik me veilig en heb ik de vrijheid om mezelf te zijn.’

Carlos

‘De meest open groep jongeren die ik tot nu ben tegen gekomen!’

Finn

‘Het is altijd zo gezellig dat ik alle zorgen even kan vergeten.’

Isa